Välkommen till Bobäcks skolas Hem och Skola förenings hemsida!

Hjälp oss att ordna det lilla extra och förgylla vardagen för ditt barn. Alla familjers bidrag behövs!

Föreningens verksamhet bekostas av medlemsavgiften och understöd.

Aktuellt:

Hem och Skola säljer julgranar

Hem och skola i Bobäck säljer igen KuusiSaarisets inhemska odlade julgranar. Priset för en gran av kvalitetsklass 1 är 45 € (2-2,5 meter). De beställda granarna levereras till Bobäcks skola och kan avhämtas därifrån mot uppvisat kvitto torsdag 19.12 på kvällen.
Beställ din julgran genom att fylla i den elektroniska blanketten senast 10.12.

Beställningen är bindande och bör betalas in på Hem och skola i Bobäcks konto FI60 4055 3240 0010 40 senast 10.12. Skriv ditt namn i meddelandefältet.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften för läsåret 2019–2020 är 15 € per barn eller 20 € per familj. Avgiften är frivillig, men vi hoppas förstås att alla har möjlighet att bidra till det allmänna goda för våra barn. Om man vill får man naturligtvis också betala in en större summa.

Medlemsavgiften betalas in på vårt konto FI60 4055 3240 0010 40. Vänligen meddela barnets/barnens namn och klass i meddelandefältet.

Ta gärna kontakt!

Idéer för program och anskaffningar för barnen dyker upp efter hand och vi sponsorerar dem vid behov och i mån av möjlighet. Vi strävar efter att fördela medlen rättvist. Ofta är det personalen vid skolan som ger förslag, men vi tar även gärna emot tips och idéer av er föräldrar. Har ni kontakter till personer eller andra aktörer som kunde vara av intresse, till exempel artister, teatrar eller företag? Tipsa gärna!

Hösthälsningar, Styrelsen

Följ oss på Facebook – du hittar oss med namnet Hem och skola i Bobäck!